Emerica Figueroa figgy Skate Schoen Bruin / Gum / Goud

B072Q74D4K
Emerica Figueroa (figgy) Skate Schoen Bruin / Gum / Goud
  • surf, skate en straat
  • leer en textiel
  • geïmporteerd
  • synthetische zool
  • as is ongeveer low-top van arch
  • <i>one-piece toe cap: the figueroa is devised with a one-piece toecap, which gets rid of stitching and tear problems from day in day out skating.</i> <b>een stuk neus: de Figueroa is bedacht met een uit één stuk neus, die krijgt ontdoen van stiksels en scheur problemen van dag in dag uit schaatsen.</b> <i>the one-piece frontal makes sure they last long and get rid of any seam problems.</i> <b>de eendelige frontale zorgt ervoor dat ze lang duren en te ontdoen van alle naad problemen.</b>
  • <i>internal fit system: eliminates any foot slippage by adding an internal bootie that keeps your foot secure.</i> <b>interne fit systeem: elimineert alle voet slippen door het toevoegen van een interne bootie dat houdt je voet veilig.</b> <i>this system feels like a glove it's so secure on your foot.</i> <b>dit systeem voelt als een handschoen het is zo veilig op je voet.</b> <i>if you wanted to you could skate them without laces the fit is so precise.</i> <b>als je wilde je kon ze schaatsen zonder veters de pasvorm is zo nauwkeurig.</b>
Emerica Figueroa (figgy) Skate Schoen Bruin / Gum / Goud Emerica Figueroa (figgy) Skate Schoen Bruin / Gum / Goud Emerica Figueroa (figgy) Skate Schoen Bruin / Gum / Goud Emerica Figueroa (figgy) Skate Schoen Bruin / Gum / Goud Emerica Figueroa (figgy) Skate Schoen Bruin / Gum / Goud
Hilfiger Vrouwen R1285ita 2b Korte Schacht Laarzen Blauw middernacht Marine Fw0fw01531 / 403
NBA-platform voor nieuws, achtergrond en debat
Adidas Originals Mens Originelen Eqt Ondersteuning Ultra Primeknit Trainers Us10 Zwart
Overig
> Prada Leather Americas Cup Mesh Zwart Trainers Black
> 2018 > 3 > Modehuis Gucci verdacht van belastingontwijking
Leestijd van ongeveer 1 minuut 0 reacties

Het Italiaanse modehuis Gucci en moederbedrijf Kering zouden sinds 2002 2,5 miljard euro aan belasting hebben ontweken via een kantoor in Zwitserland.

Dat meldt de Zwitserse krant Nike Dualtone Racer Vrouwen Loopschoenen Donker Stucwerk 917682002 Rood / Zwartlt Orewood
. Volgens documenten die de krant in handen heeft zouden de Italiaanse autoriteiten de belastingontwijking momenteel onderzoeken. Eind november deden de Italiaanse autoriteiten een inval bij twee kantoren van Gucci in Italië, evenals een huiszoeking bij drie topmanagers.

Het Franse moederbedrijf Kering, dat een kantoor heeft in het Zwitserse kanton Ticino, bezit alle merkrechten van Gucci. De fiscale constructie is zo opgezet dat alle winst van Gucci naar het Zwitserse kantoor vloeit, terwijl bijna alle productie van Gucci zich in Italië afspeelt. Kering zou dit ten onrechte met veel van zijn activiteiten doen.

Op zich is dat onder de huidige internationale regelgeving toegestaan, maar dan moet het management ook echt vanuit Ticino wordeen gevoerd. Volgens de Italiaanse autoriteiten is het kantoor in Zwitserland echter feitelijk niet veel meer dan een brievenbusfirma, omdat alle topmanagers van Gucci hoofdzakelijk werken bij Gucci-kantoren in Milaan en Florence.

In een reactie tegen persbureau Reuters zegt Kering dat er niets aan de hand is en het bedrijf gewoon volgens de regels de juiste hoeveelheid belasting betaalt in Zwitserland.

Deel dit artikel

Frankrijk blijft pushen om nog dit jaar omzetbelasting in de EU in te voeren voor techreuzen.

Maatregelen die Nederland neemt om brievenbusfirma's aan te pakken hebben geen effect. Dat stellen onderzoekers van de Stichting Onderzoek Multinationale Ondernemingen (SOMO), op basis van cijfers van De Nederlandsche Bank (DNB).

Het kabinet wil "constructief meepraten" over de plannen van de Europese Commissie om internetgiganten zoals Facebook, Google of Airbnb winstbelasting te laten betalen in de landen waar hun gebruikers zitten.

Grote internetbedrijven en digitale platforms moeten winstbelasting betalen in de landen waar hun gebruikers zitten, al zijn die bedrijven daar zelf niet gevestigd.

Inloggen

Nog geen account?

Registreer nu en word gevonden door interessante werkgevers.

Heren Bestelwagens Authentiek Canvas Laag Uitgesneden Toevallige Lace Up Gymschoenen Tennisschoenen Zwart / Zwart

Registreren

Maak snel een account aan. Zo kunnen wij onze jobs en tips nog beter afstemmen op jouw profiel.

Beveilig je profiel

Geef een wachtwoord in om je profiel te beveiligen.

Zo meteen krijg je een e-mail met een bevestigingslink. Je moet binnen de 72 uur op die link klikken om je registratie te bevestigen.

Bloemen Fic Ashley Vrouwen Extra Breed Peep Toe Nylon Mesh Jurk Slingback grootte / Meetgids Beschikbaar Zwart

Wachtwoord vergeten?

Stel je wachtwoord opnieuw in.

Je account is nog niet actief

Check eerst je mailbox en klik op de link om je account te activeren.

Klaar!

Ga meteen aan de slag!

Je email is niet bevestigd

Je email is niet bevestigd.

Adidas Racer Lite Zwart B24795

Heb je dat ook wel eens? Geen zin om je mail te lezen, om te vergaderen, de telefoon op te nemen of iemand te bellen? Tegenzin is iets dat je niet kunt uitschakelen, maar je kun er wel leren mee omgaan. Hier zijn vijf nuttige tips om je daarbij te helpen.

1. Niemand is perfect

Als je dingen die op zich normaal en gewoon zijn enkel met tegenzin doet, uitstelt of soms zelfs niét doet, dan is daar vaak een onderliggende reden voor. Misschien maak je het jezelf te moeilijk? Wil je het te goed doen en heb je schrik dat het fout zal lopen? Dan is de kans groot dat je té perfectionistisch bent en ten onder gaat aan je eigen faalangst. De enige manier om dat tegen te gaan is eraan beginnen en aanvaarden dat het kan mislukken, maar dat dat niet het einde van de wereld is.

2. Vermijd de vicieuze cirkel

Faalangst kan er ook voor zorgen dat je zo’n schrik hebt om een fout die je in het verleden al gemaakt hebt opnieuw te maken, dat je die ook effectief opnieuw maakt. En elke keer je opnieuw dezelfde fout maakt, keldert ook je eigenwaarde. Op de lange duur ga je geloven dat je echt niets kunt. Dus nogmaals: doe iets aan je faalangst!

3. Weet wat je kunt

Hoe? Faalangst kan je te lijf gaan met gezond realisme: ken jezelf, weet wat je kunt en weet wat je niet kunt. Zo neem je ook geen taken aan die eigenlijk je petje te boven gaan en die dan alleen maar tot slechte resultaten kunnen leiden. Als je voelt dat je een opdracht niet aankan, is je tegenzin zeer gerechtvaardigd. Let er wel op dat je ‘ik kan dat niet’ niet te snel als een excuus gebruikt om lui te zijn of om uitdagingen uit de weg te gaan.

4. Doe elke dag iets nieuws

De beste manier om erachter te komen wat je wel en niet kunt, is elke dag iets nieuws uitproberen. Iets waarvan je denkt dat je het misschien wel kunt, maar je bent niet zeker. Als je slaagt, heb je iets bijgeleerd, ook over jezelf. Je zelfvertrouwen zal groeien. Slaag je niet? Falen is oké; leer van je fouten.

5. Splits je werk op

Faalangst steekt ook vaak de kop op als je een berg werk moet verzetten op korte tijd. Je weet dat je het werk aankunt, je hebt het misschien zelfs al vaker gedaan, maar je vreest dat je deze keer de deadline niet haalt. Een remedie: splits het werk op; begin met de dringendste zaken en werk die al af. Concentreer je op het deel waar je mee bezig bent en denk niet aan het geheel. Beetje bij beetje slinkt de berg en voor je het weet, ben je toch door de berg werk geraakt.

Zin in meer tips? Lees ‘Eerste hulp bij tegenzin’ van Ulberthe Wielingha en Huub Schulte Fischedick, uitgegeven bij van Schouten Nelissen.

Lees ook:

Deze voeding verbetert je concentratie

Jouw type motivatie bepaalt kans op slagen

Etnies Fader Ls Skate Schoen Wit / Zwart / Grijs

Sam Edelman Vrouwen Taye Korte Schacht Laarzen Grijze Vorst
Meer over:

Ramoncito Booi en Burney El Hage – foto: Belkis Osepa

KRALENDIJK – Het Openbaar Ministerie (OM) zal ongeacht wat het vonnis is in de Zambezi-zaak in hoger beroep gaan.

Officier van Justitie Henry Hambeukers spreekt van een teleurstelling nu de vervolging van Ramoncito Booi en Burney El Hage niet meer gaat over de corruptie.

Henry Hambeukers in gsprek met Belkis Osepa

Hambeukers: “Maar het ligt nu voor de hand dat we de beslissing – waar we het niet me eens zijn – zullen aanvechten zodra we dat kunnen doen. En dat kan pas als de Zambezi-zaak in een vonnis is geëindigd.” Rechter Irma Lips heeft drie dagen in maart gereserveerd voor de inhoudelijke behandeling van de Zambezi-zaak waarin UPB-gedeputeerde Burney El Hage en ex-politieke leider van de UPB Ramoncito Booi terechtstaan.

Losknippen Hambeukers legt uit dat de feiten waarvoor Booi en El Hage nu vervolgd zullen worden, namelijk hypotheekfraude en witwassen niet losgekoppeld kunnen worden van corruptie. Na een klacht van de Stichting Bon Gobernashon (Goed Bestuur) heeft het Hof het OM bevolen te kijken naar integriteit van het bestuur in het onderzoek Zambezi, aldus Hambeukers. “Dat we het daar nu niet over gaan hebben is een tegenvaller. Het hele onderzoeksproces ging over de wijze waarop zij als bestuurder zijn opgetreden. Als we het nu alleen hebben hoe die bestuurders hun hypotheek hebben verkregen en dat losknippen van wat daaronder zit, is jammer. Dat geeft geen helder beeld.”

Losknippen

Onbeantwoorde vragen Hambeukers legt nadruk op de onbeantwoorde vragen die zullen blijven in de Bonairiaanse gemeenschap. Hij vindt dat de teleurstelling niet zozeer voor het OM is, maar voor alle mensen die willen weten hoe het precies zit met de vermeende corruptie gepleegd door de UPB-politici Booi en El Hage. “We krijgen eigenlijk over de corruptie weer geen helderheid van de rechter. Mensen vragen zich af: heeft het OM Booi en El Hage terecht zolang een onderzoek aangedaan, of was het dan onzin.”

Onbeantwoorde vragen

Door Belkis Osepa

Gerelateerde artikelen:

CURAçAO

Vijf jaar na moord Helmin Wiels blijft familie met ‘wrange smaak’

WILLEMSTAD – Vijf jaar na de moord op Helmin Wiels, blijft de familie met een ‘wrange smaak’ zitten. De

De Nederlandse Publieke Omroep maakt gebruik van cookies. Meer informatie en instellingen Ganter Vrouwen Kieuwg Derby Grijs antraciet 6200

NPO - Nederlandse Publieke Omroep

Belangrijke wijziging voor toestemming voor cookies voor Advertenties en Social Media

De websites van de Nederlandse Publieke Omroep maken gebruik van cookies. Deze cookies onderscheiden we in de categorieën functionele, analytische, advertentie en Social Media Cookies. Advertentie en Social Media Cookies verzamelen gegevens over de activiteiten van individuele gebruikers. Hiermee wordt door derde partijen, zoals adverteerders, gegevens verzameld om op jou afgestemde advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Als je niet wil dat jouw internetgedrag voor deze doeleinden gebruikt wordt, wijzig dan de Cookie-instellingen .

Klik hier voor meer uitleg

Waarom cookies?

De Nederlandse Publieke Omroep plaatst specifieke cookies om het gebruiksgemak voor bezoekers te vergroten. Ze helpen in functionaliteit en zijn bedoeld om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de websites. Hiermee kunnen we de bezochte website zo gebruiksvriendelijke en interessant mogelijk maken voor de bezoeker. Hierbij worden geen gegevens verzameld die gebruikt kunnen worden om individuele gebruikers te volgen.

NPO functionele-, Analytics- en Aanbevelingscookies

Deze cookies worden geplaatst voor technische en inhoudelijke optimalisatie. Er kan geen persoonlijke informatie, zoals een telefoonnummer, een e-mailadres of persoonlijk internetgedrag, uit deze cookies worden herleid. Deze Cookies kunnen dus niet worden gebruikt voor e-mail en telemarketingacties.

Advertentie, Social Media en overige Cookies

Advertentie cookies worden geplaatst door mediabedrijven zoals Ster, Google of Facebook en kunnen worden ingezet voor het aanbieden advertenties. Door het accepteren van deze cookies kunnen persoonsgegevens zoals IP-adressen verkregen worden. Hiermee kan de gebruiker gevolgd worden op sites binnen en buiten het NPO netwerk. Social Media cookies maken het mogelijk om website inhoud te delen met je vrienden of in contact te komen met de makers. Echter zorgen deze cookies er tegelijkertijd voor dat Social Media netwerken als Facebook, jouw internetgedrag kan gebruiken voor commerciële doeleinden. Bezoek voor meer informatie over deze cookies en een overzicht van de sites waar je toestemming voor geeft, de Cookie-instellingen .

Cookie instellingen aanpassen?

De cookie instellingen voor de websites van de Nederlandse Publieke Omroep zijn te allen tijde naar je persoonlijke voorkeur te wijzigen. De pagina waarop je deze instellingen kunt wijzigen is te bereiken via de Cookie-instellingen button of via de pagina met onze Algemene Voorwaarden .

Hogan Rebel Herenschoenen Mannen Suède Schoenen Hoge Sneakers R141 Mand Grijs
Gordon Bros Mirco S160741 Klassieke Heren Schnürhalbschuh Business Schoenen Brogue Lichtgewicht Optiek Met Geperforeerd Leder En Rubber / Leren Zool Blake In Een Snelle Machart Marine H
Mijn Schooltv
Mijn Schooltv
Video Player

Milenne en Clara schilderen

Zelf een tekening maken is leuk, met stiften, potloden of verf. Milenne en Clara maken een mooi kunstwerk met allemaal verschillende kleuren.

Over ons

Voor zorgaanbieders

Partners

Een veilige omgeving

© 2018 Copyright Patiëntenfederatie Nederland